Gastenverblijf

stilteretraite kleine hoeve verblijf
stilteretraite kleine hoeve slaapkamer
stilteretraite kleine hoeve verblijf

Kleine Hoeve

Tijdens de Stilteretraite en de Retraite op Maat verblijf je in de Kleine Hoeve, onze retraiteboerderij naast de B’ulah-hoeve.

De Kleine Hoeve beschikt over verschillende kamers, een keuken en een gezellige huiskamer waar je lekker kunt ontspannen.

Verder zijn er diverse stilteruimtes beschikbaar. Op het terrein zijn zitjes om tot rust en stilte te komen of bijvoorbeeld een boek te lezen.

In de prachtige bosrijke omgeving van de Woldberg is het heerlijk wandelen! En daarvoor is voldoende tijd.

De kamers

Voor het verblijf zijn zit/slaapkamers beschikbaar. Je krijgt dus een eigen kamer. Ook daar kun je je terugtrekken om tot stilte te komen. Elke kamer is weer op een andere manier gezellig ingericht en heeft een wastafel met koud/warm stromend water. De kamers op de benedenverdieping hebben een eigen douche en toilet.

Voor een echtpaar bestaat de mogelijkheid samen een grotere kamer te delen.

Locatie en route

Openbaar vervoer: Vanaf het intercitystation Steenwijk naar de Kleine Hoeve is het ongeveer 30 minuten lopen, inclusief de (verharde) landweg (rolkoffer wordt aanbevolen). Volg de borden ‘Hotel Huis ten Wolde’. Voorbij het hotel vind je de B’ulah-hoeve. Op het terrein van de B’ulah-hoeve staat de Kleine Hoeve. Mocht de wandeling te lang zijn voor jou, dan kun je ons bellen en komen wij je ophalen bij het station.

Met de auto: Kom je met de auto: er is voldoende parkeergelegenheid. Gebruik het onderstaande adres.

Volledig adres:
B’ulah-hoeve en Kleine Hoeve
Onderduikersweg 6
8346KP De Bult
0521 514 792