Cadeaubon

Geef een retraite cadeau!

Een retraite is een kans voor iemand die op zoek is naar verdieping van haar of zijn relatie met God. Wat is het dan mooi om een retraite cadeau te doen.
Bij ons is dat een retraite op basis van de Bijbel en het zoeken om de eigen relatie met God te verdiepen. De retraite is gericht op innerlijke groei via het tot rust komen bij Hem. Het is een prachtig geschenk, dat blijvende impact kan hebben. Je biedt niet alleen een materieel cadeau, maar ook die mogelijkheid voor een diepere relatie met God. Het is voor de ontvanger een kans om weg te stappen van de drukte van het dagelijkse leven en zich te richten op reflectie, gebed en groei naar God in een ontspannen en verzorgde setting.

Of je nu kiest voor het volledige bedrag van de retraite of een bijdrage aan de kosten, bij het bepalen van het bedrag voor de cadeaubon, heb je volledige flexibiliteit. Vertel ons welk specifiek bedrag je in gedachten hebt voor de cadeaubon dan kunnen wij de bon samenstellen. Of je nu wilt dat de bon naar jou wordt gestuurd zodat je deze persoonlijk kunt overhandigen, of direct naar de ontvanger, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt.

Een retraitebon is een origineel cadeau. Het is een geschenk dat de ontvanger kan verrijken.

Aanvraag voor retraite cadeaubon

13 + 6 =