Individuele retraite (3 dagen)

Heb je behoefte om een paar dagen tot rust te komen bij God?

Bij de B’ulah-hoeve bieden we je de mogelijkheid om aan deze wens tegemoet te komen! Je hebt een heerlijk rustige kamer, met douche en toilet, in de Kleine Hoeve (de retraiteboerderij naast de B’ulah-hoeve) waar ook een gezellige woonkamer is. Je bed is opgemaakt, maar handdoeken graag zelf meenemen.

Alles voor het ontbijt en de lunch is aanwezig en je zorgt voor jezelf, de warme maaltijd wordt voor je klaargemaakt en is op een vaste tijd. Elke dag is er een klein aanbod van onze kant en de rest kun je naar eigen inzicht invullen.

Vaste momenten per dag:

Dag 1

15.00 uur: Ontvangst, kennismaking en rondleiding.

18.00 uur: De warme maaltijd staat klaar.

Dag 2

Het ontbijt is aan jezelf…

10.00 uur: Koffie in de huiskamer van de B’ulah-hoeve.

18.00 uur: Warme maaltijd.

Dag 3

08.00 uur: Stille tijd in de kapel van de B’ulah-hoeve.

15.00 uur: Samen afsluiten.

Wandelschoenen zijn aan te raden. Het is een heerlijke wandelomgeving. Maar als je wilt fietsen kan dat ook! Neem je eigen fiets mee of leen/huur bij ons een fiets.

Dagelijks is er een gastvrouw/heer op de achtergrond aanwezig. Je krijgt bij aankomst een telefoonnummer waarop hij/zij te bereiken is.

De kosten voor deze retraite zijn € 195.= per persoon

Mochten de kosten je deelname in de weg staan, dan is overleg mogelijk.

 

Aanvraagformulier

Retraitedata

14 + 1 =

Annuleringsregeling

Bij annulering korter dan 14 dagen maar langer dan 5 dagen voor aanvang van de retraite wordt de helft van de kosten gerestitueerd. Bij annulering korter dan 5 dagen voor aanvang van de retraite blijven de kosten geheel verschuldigd. In plaats van annuleren mag je ook iemand anders vragen je plaats in te nemen.

Share This