Individuele retraite (3 dagen)

Heb je behoefte in deze hectische tijden een paar dagen tot stilte en rust te komen bij God?

Bij de B’ulah-hoeve bieden we je de mogelijkheid om aan deze wens tegemoet te komen. Je neemt drie dagen de tijd voor jezelf. Je hebt een heerlijke eigen kamer en een omgeving waar je lekker kunt wandelen en fietsen. Gun jezelf deze stiltetijd! Zie het als een minivakantie…

Je verblijft in de Kleine Hoeve. De Kleine Hoeve is de retraiteboerderij van de B’ulah-hoeve. Naast je eigen kamer is er een gezamenlijke huiskamer en keuken waar je gebruik van kunt maken.

Je bent samen met andere gasten, maar je vormt geen groep. Je komt voor jezelf, voor jouw tijd met God, dat is heel belangrijk.

Het thema voor deze retraite is: ‘Jezus leert ons bidden’.

En het geschiedde, terwijl Jezus ergens in gebed was, dat een van de discipelen, toen Hij ophield, tot Hem zei: “Heer, leer ons bidden”.            Lukas 11:11

Yvonne en Tirtsa begeleiden deze retraite en een van hen is overdag ook in de Kleine Hoeve (en steeds aanspreekbaar!).

Voor het ontbijt en de lunch is alles aanwezig en daar draag je zelf zorg voor. De warme maaltijd wordt voor je klaargemaakt en is op een vaste tijd. De warme maaltijd gebruiken we gezamenlijk.

Je bent welkom woensdag vanaf 15.00 uur. We sluiten samen af op vrijdag vanaf 15.30 uur. Vaste momenten:

Dag 1   Ontvangst, kennismaking en rondleiding
    Warme maaltijd
Dag 2   Dagopening in de B’ulah-hoeve
    Warme maaltijd
Dag 3   Stille tijd in de B’ulah-hoeve
    Samen afsluiten

Lakenpakket en handdoeken zelf meenemen. Je bed staat klaar met dekbed en kussen en je hebt een eigen douche en toilet op je kamer (lakenpakket is eventueel te huur voor €7.50).

Wandelschoenen zijn aan te raden en neem eventueel je eigen fiets mee of leen/huur bij ons een fiets.

De kosten voor deze retraite zijn € 215.= per persoon. Dit bedrag kan eventueel in twee termijnen betaald worden. Dit graag aangeven bij je aanvraag.

Mochten de kosten je deelname in de weg staan, dan is overleg mogelijk.

De retraite gaat door vanaf 2 deelnemers.

 

Aanmelden individuele retraite

Data individuele retraites

11 + 12 =

Annuleringsregeling

Bij annulering korter dan 14 dagen, maar langer dan 5 dagen voor aanvang van de retraite, wordt de helft van de kosten gerestitueerd. Bij annulering korter dan 5 dagen voor aanvang van de retraite blijven de kosten geheel verschuldigd. In plaats van annuleren mag je ook iemand anders vragen je plaats in te nemen.

Share This